Leonel Eklund

Leonel Eklund

måndag 23 november 2009

Helgen gången...

så var en helg gången igen...shiit va tar dem vägen?! Den här helgen blev inte alls som varken jag eller Patrik tänkt oss, men ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig.
Men vi skulle koncentrerat oss på att fira Patriks nya jobb som företagssäljare, men istället föll fokus på att irritera sig på vissa småsaker.
Nåja nu är det för sent för att rätta till den helgen, men kommande dagar ska jag fira min älskling i gengäld.

Idag har jag varit ute i regnet med Leonel, jag totalvägrar att sitta i lägenheten bland alla flyttlådor, en gång om dagen packar jag en flyttlåda, jag har packat 20 och av dem 20 lådorna är 15 av lådorna enbart fyllda med mina kläder...och jag är inte färdig, jag har ju min sommargarderob i källaren, och Patrik tycker jag har FÖR mycket kläder, jag förstår inte, ser inte alla kvinnors garderober ut såhär?

Jag tog min obligatoriska runda genom HANSA och inom Vero Moda där min söta vän Anna jobbar, det är skönt att ha en god vän nära, när alla andra barndomsvänner man har bor långt ifrån en.
Men snart flyttar min gamle vän Malin hem från London...äntligen efter 10 år. Bra beslut gumman.

Vi va dessutom på 1 års kalas hos Lilla Matilda, gud så lugn och fin hon är, hon sitter snällt i mammas och pappas knä och öppnar presenter, medans Leonel flyger runder på golvet och in i Matildas nya prinsesstält, han tog en sväng med hennes gåvagn och "pratade" i högans sky så Matilda blev rädd!

Just nu så är filmen Brüno på, och det finns inga ord för att beskriva honom. Jag skäms för hans bekostnad.. det värsta måste nog vara när han står på flygplatsen i L.A och han ska plocka upp sitt bagage och i en afrikansk bebis ligger i och så säger han: Madonna har en Brandgelina har en....minerna på folket runt omkring va sanslösa!!!

tyvärr är min datatid över nu, har en man som anser att han måste ha en dos av football management varje kväll...suck!

2 kommentarer:

  1. Härligt att se dig här i bloggvärlden!
    Hoppas allt är bra!

    Kram, Åsa

    SvaraRadera
  2. Du ska få dig en välbehövlig paus på onsdag så vi kan gå o bikinishoppa till mig, behöver en ny så jag slipper gå naken i Thailand!!! hahha..

    hoppas du är sugen vännen.
    kram

    SvaraRadera