Leonel Eklund

Leonel Eklund

måndag 15 februari 2010

snart enbart mammaledig...

Det va nån som sa :.."har man inte uppdaterat sin blogg sen ett år så borde man kanske inte ha en blogg".
Jag har en känsla av att jag kommer vara en av dem om jag inte skriver nått fort, så nu skriver jag fast att jag borde lägga mig.
dagarna med Leonel är intensiva, jag tror nog han är rätt trött på mig ibland och hade uppskattat dagis, men jag är ledsen kotten, det verkar som om mamma ska vara hemma ett litet tag till.

Nu den siste februari tar jag farväl till frisör yrket och som egen företagare, det funkade helt enkelt inte vare sig mentalt eller rent praktiskt.
Då patrik fått ett bra jobb och fortfarande har provanställning och inte kan vara pappaledig, óch ingen dagisplats och ingen annan som kan passa Leonel, så finns det inte en chans att komma tillbaka på 100%.

Självfallet har jag alltid känt att vara egen inte alltid är så positivt i mitt liv och som mig som person, jag vill veta vad som kommer finnas på kontot varje månad.
Så nu ska man skrivas in på AF, sorgligt...

I övrigt så fylls dagarna med så många mamma och kompis träffar som möjligt, det är understimulerande att bara vara hemma och inte göra mer än försöka underhålla Leonel.
Så förra veckan va uppbokningar från tisdag -fredag.
Vi har blandannat befunnit oss i Bunkeflo kyrka tillsammans med Maria och Ella och sjungit, fikat och lekt och avslutat dagen med att barnen varit sååå trötta och däckat i vagnen och jag och Maria kunnat ta en lång promenad och snacka skiiit, -VÄLBEHÖVLIGT.

Vi har hängt med Jenny och Alice, det blev lunch och lek här hemma. leonel älskar att styla för alla och Alice är så imponerad och vill göra samma som han gör, skit kul att se!

sen va det dejt med Emelie och hennes Maja och min söta vän Anna hemma hos Madde och hennes Ella, det bjöds på 7 sorters kakor typ och mycket tårar från Leonel och Maja, då Ella (enligt hennes mamma) förvandlats till en lite djävul den sista tiden, hon hade höga toner som fick både Leonel och Maja att storböla och hon slogs efter Leonels napp och tog alla leksaker som dem hade, som tur va kunde Leonel springa ifrån henne...:)

Imorron är det dags för Bunkeflo kyrka igen tillsammans med Maria och Ella. och i övermorgon ska vi hem till Lisa & Pontus, super skoj!

Lägenheten hr hemma har oxå tagit form, skönt!
LEonels rum är nu färdigt..
det är bara foto som ska framkallas och tavlor ska upp bakom soffan och kanske en ny lampa i fönstret om det är lönt, Leonel stod nämligen med sladden och kontakten i högsta hugg i söndags med lamprester bakom sig....så kan det vara när mamma och pappa inte har full koll!

Min data med alla foto saknar fortfarande laddar sladd så det lär dröja med uppdatering fram till slutet av månaden, då kanske man har råd...om ens det,,,försäkringskassan har klöddat med mina pengar så först ska min frisör stol betalas...(sorry kristina att det dröjer, jag skäms!)

i slutet av månaden e det kalas dags för Patrik, då ska Leonel vara hos farmor och vi ska ut och äta och se hur utelivet ser ut nu förtiden.

Nu ska jag avsluta detta ..

haj!